Endelig nettbutikk!

Velkommen til vår nettbutikk med masse håndfarget garn! 

Vi driver systue som tar imot syoppdrag som å reparere klærne, bunaden din, tilpasse, sy om, sy nytt osv. Vi er en grønn bærekraftig bedrift, som hjelper deg å ta vare på klærne du har i skapet. Ved å fikse litt på de, kan de bli gode som nye! Ingenting er vel bedre enn at favorittbuksa kan holde enda mye lenger, selv om glidelåsen er gått, sømmen rakna eller det har blitt hull.

Veldig mye kan fikses, og rapreres, og plaggene kan bli enda bedre enn de var som nye! Vi kan pynte opp med et dekorativt bånd, broderi, endre litt på fasongen osv. Bare fantasien stopper mulighetene. 

Når man liker å sy, så liker man fort andre former for håndarbeid også. Fra jeg (Marit Synnøve) var lita jente og lærte å strikke som 7åring, har kreative ting fascinert meg. Jeg broderer, hekler, syr og strikker. Det har blitt mange titalls gensere, og nå er håndfarget garn blitt min nyeste lidenskap! Ved å lage nyansene selv med fargepulver åpner det seg en helt ny verden. Håndfarget garn i ulike nyanser, og i vidunderlige fargespektere kan man strikke et plagg som ingen andre i hele verden har maken til. Hodet mitt bobler av ideer, og strikkelista er lang... 

Så la leken begynne! Sett sammen de nyansene du ønsker i din kommende favorittgenser! 

Alasuq polar strikket i håndfarget garn som jeg har farget selv
Tusseladd polar
lagt til handlevogn